El Cetib i la mobilitat sostenible

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB), a través de la seva web i altres publicacions, posa de manifest la importància de l’enginyeria tècnica industrial per a la expansió i la consolidació de la tecnologia del vehicle elèctric.

Des del Bloc de Cotxes Elèctrics pensem que dins una comparació o valoració dels vehicles elèctrics es important també conèixer el punt de vista de les iniciatives en mobilitat elèctrica i sostenible.

I en aquest sentit el CETIB dedica l’any 2011 a la Mobilitat Sostenible, amb activitats informatives i formatives. Podeu accedir a més informació des de la seva web www.cetib.cat

A més, mitjançant la revista Theknos, han anat publicant diferents articles sobre els cotxes elèctrics, la tecnologia implicada, iniciatives de mobilitat sostenible, etc…

La mobilitat elèctrica no només ens ha d’interessar per a la comercialització dels cotxes elèctrics, sinó també perquè pot suposar noves oportunitats per a Catalunya, i en aquest sentit l’enginyer tècnic industrial pot tenir un paper destacat.

Seguirem d’aprop les convocatòries i col·laboracions amb el CETIB

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La realitat