El futur dels cotxes elèctrics

¿Tenen futur els cotxes elèctrics? Sembla ser que el cotxe elèctric torna a aparèixer a l’horitzó.

Després d’un primer intent que va passar a la història, el cotxe elèctrics tornen a situar-se al capdavant de les iniciatives del sector del automòbil, amb les seves avantatges però també amb molts dubtes, tant pels fabricants com per als usuaris finals.

Governs i empreses asseguren que no es tracta d’una moda, que el cotxe elèctric es una opció de futur i ha vingut per quedar-se, però la realitat és que encara hi ha molts dubtes sobre el model de negoci, i el seu mercat. ¿Hi ha mercat per als automòbils elèctrics? En aquest sentit l’autonomia dels cotxes i el seu elevat preu són els principals esculls.

I es clar, si entre els propis fabricants hi ha dubtes, ¿que hem de pensar nosaltres, els futurs usuaris dels cotxes elèctrics? Que en sabem dels preus dels cotxes elèctrics, de les infraestructures de recàrrega, de les bateries, o el manteniment que comporten els vehicles elèctrics.

Ara per ara, amb la informació que tenim, nosaltres també tenim dubtes sobre el futur del cotxes elèctric, però a partir d’aquest bloc intentarem avançar cap a l’horitzó.

¿Què en penses del futur dels cotxes elèctrics?

Comparteix-ho!

One thought on “El futur dels cotxes elèctrics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La realitat