La incertesa de parlar de cotxes elèctrics

Hi ha un escenari prou clar com per començar a parlar de cotxes elèctrics? O bé encara es un camí ple d’obstacles i millor esperar a que la mobilitat elèctrica s’implanti una mica més?

Avui en dia ja podem escoltar noticies i llegir novetats sobre els cotxes elèctrics d’una manera gairebé habitual. A més, ja s’estan comercialitzant diferents models de vehicles elèctrics purs i d’altres d’híbrids endollables, i fabricats per importants marques que ja comencen a competir per aquest mercat.

Tot i això, a peu de carrer, l’altre dia un amic em comentava si no era massa aviat parlar de cotxes elèctrics i de les seves característiques, dels models, de la recàrrega, etc…

Potser si que encara hi ha massa incertesa, però penso que es un bon moment per començar a buscar informació i viure aquesta etapa de transició amb un bon coneixement de la mobilitat elèctrica, i el que hi ha al darrera.

Per aquest motiu, seguirem parlant de cotxes i vehicles elèctrics, per tal de poder valorar aquest canvi de tecnologia, i els passos que es van seguint per aconseguir la seva implantació.

T’interessen els cotxes elèctrics? Comptem amb les teves opinions per parlar-ne.

Comparteix-ho!

One thought on “La incertesa de parlar de cotxes elèctrics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La realitat