On recarregar el cotxe elèctric?

Arriba el cotxe elèctric, però… on el podrem recarregar?

Actualment les solucions per a la recàrrega del cotxe elèctric son la base per al seu desenvolupament y el seu desplegament. Els futurs usuaris estem expectants, tant per conèixer l’eficiència de les bateries, com per tenir garanties d’una infraestructura de recàrrega eficient per als cotxes elèctrics.

A partir de la categoria Recarrega dels cotxes elèctrics mirarem de conèixer com serà la xarxa d’endolls o punts de recàrrega que hauran de proporcionar autonomia als vehicles elèctrics. Ja sigui a les cases, a les empreses, o al carrer.

Sembla ser que les elèctriques coincideixen en que els cotxes s’haurien de recarregar principalment per la nit, a les anomenades “hores vall”, on hi ha un consum elèctric menor, per facilitar la operativa del sistema de recàrrega.

En aquest sentit, els punts de recàrrega o “pilons de recàrrega” acaparen tot el protagonisme de cara a que els cotxes elèctrics es puguin recarregar al carrer, tot i que també es parla de les electrolineres, o la possibilitat d’intercanviar bateries.

T’interessa on recarregar un cotxe elèctric? Segueix-nos al bloc.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La realitat