Que es un cotxe elèctric? La definició bàsica dels cotxes elèctrics es que son uns vehicles impulsats per un motor elèctric. Evidentment es una definició tant bàsica i evident que ens deixa igual com al principi, i per tant no serveix de massa per poder valorar o decidir, arribat el moment, si ens comprem o no un cotxe elèctric.

Podríem afegir que tots més o menys hem sentit a dir que els principals inconvenients del cotxe elèctric son la seva disponibilitat, l’autonomia, i el cost de la bateria.

A partir d’aqui, Que son realment els cotxes elèctrics? Com funciona un cotxe elèctric? Quines prestacions tenen? Quins models hi ha, i a quin preu? Quines son les seves avantatges i els seus inconvenients? Hi ha algun pla per a la seva implantació? Realment no contaminen?

A partir de Bloc de Cotxes Elèctrics mirarem de conèixer les respostes a aquestes preguntes i d’altres relacionades amb els components dels cotxes elèctrics, els punts de recarrega, les iniciatives existents per fomentar els cotxes elèctrics, la seva promoció i els events relacionats, la seva comercialització, etc..

Tota una serie conceptes per donar resposta a la pregunta Que es un cotxe elèctric? Si t’interesa, segueix-nos, i participa amb els teus comentaris.