Que es un cotxe elèctric?

Que es un cotxe elèctric? La definició bàsica dels cotxes elèctrics es que son uns vehicles impulsats per un motor elèctric. Evidentment es una definició tant bàsica i evident que ens deixa igual com al principi, i per tant no serveix de massa per poder valorar o decidir, arribat el moment, si ens comprem o no un cotxe elèctric.

Podríem afegir que tots més o menys hem sentit a dir que els principals inconvenients del cotxe elèctric son la seva disponibilitat, l’autonomia, i el cost de la bateria.

A partir d’aqui, Que son realment els cotxes elèctrics? Com funciona un cotxe elèctric? Quines prestacions tenen? Quins models hi ha, i a quin preu? Quines son les seves avantatges i els seus inconvenients? Hi ha algun pla per a la seva implantació? Realment no contaminen?

A partir de Bloc de Cotxes Elèctrics mirarem de conèixer les respostes a aquestes preguntes i d’altres relacionades amb els components dels cotxes elèctrics, els punts de recarrega, les iniciatives existents per fomentar els cotxes elèctrics, la seva promoció i els events relacionats, la seva comercialització, etc..

Tota una serie conceptes per donar resposta a la pregunta Que es un cotxe elèctric? Si t’interesa, segueix-nos, i participa amb els teus comentaris.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La realitat