¿Quin es el millor enfocament per parlar de cotxes elèctrics?

Ens interessen els cotxes elèctrics, i en volem parlar des de dues perspectives que poden marcar el desenvolupament del cotxe elèctric a Catalunya, principalment:

  • Per una banda considerarem el propi potencial cotxe elèctric, tenint en compte aspectes com l’autonomia, la recàrrega de les bateries i el cost.També serà necessari conèixer factors com per exemple que passarà quan milions de vehicles recarreguin el cotxe a la vegada. O com s’estructuraran els contractes entre els proveïdors d’electricitat i els usuaris de cotxes elèctrics.
  • D’altra banda veiem els cotxes elèctrics com alguna cosa mes que un producte, com un canvi cultural que provocarà nous hàbits en els consumidors, amb la aparició de nous serveis al voltant dels cotxes elèctrics (electrolineres, lloguer de bateries, emmagatzemament d’electricitat, …). A banda de l’aplicació de la tecnologia sobre els cotxes elèctrics principalment per fer-los més atractius… ¿Veurem un cotxe elèctric connectat a Internet?

En general, dues visions sobre les que seguirem parlant en el bloc de cotxes elèctrics, on estàs convidat a participar amb les teves opinions i comentaris.

Per cert, ens pots votar als Premis Blocs Catalunya, a la categoria Cultura i Tendències. Com votar?

¿Quina es la teva visió dels cotxes elèctrics?